Actueel

Samen houden we Le Themba open

We zijn gestart met acties om de kinderopvang en het onderwijs van Le Themba financieel volledig te ondersteunen. Le Themba, een satelliet van Mount Olive Outreach, is gevestigd in de sloppenwijk Thembelihle onder de rook van Soweto.

Veilig en vrij spelen

Werk aan de winkel. Dat was de eerste gedachte die opkwam toen we zagen dat de speeltuin van Le Themba in verval was geraakt. Het is belangrijk dat kinderen kunnen spelen. Niet alleen omdat ze zo plezier hebben, maar ook voor hun motorische, sociale en creatieve ontwikkeling.

Lees verder »

Opgelost

Hoe goed je ook je best doet om je spullen te beveiligen, soms zijn dieven je te snel af. Dat overkwam Khaya Mount Olive een paar dagen voor ons vertrek naar Zuid-Afrika. Computers en laptops bleken te zijn gestolen uit de onderwijs- en internetruimte en uit het kantoor.

Lees verder »

Kleren maken de… kinderen!

Met heel veel dank aan alle inzamelaars namen we koffers en extra handbagage met 150 kilo aan kleding en schoenen mee op hun reis naar de projecten. Deze kleding en schoenen waren bestemd voor de kinderen van PUSH en Khaya Mount Olive.

Lees verder »

Nieuw: ‘bakkie’

Wie in Zuid-Afrika bij ‘bakkie’ denkt aan koffie, heeft het mis. Voor Khaya Mount Olive is een ‘bakkie’ onmisbaar voor het veilig vervoeren van kinderen en ouderen naar dokters en ziekenhuizen en voor het ophalen en verspreiden van medicijnen en voedsel. Maar hun ‘bakkie’ was versleten.

Lees verder »

Privacy

We koesteren iedereen die Friends4Africa Foundation een warm hart toedraagt. Een zorgvuldige omgang met ieders persoonsgegevens is dan ook wel het minste wat we kunnen doen. Hierbij houden wij ons aan de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor het kunnen uitvoeren van onze werkzaamheden beschikken wij over je persoonsgegevens die je zelf via de website, donatie of mailcontact aan ons hebt verstrekt. We gebruiken deze gegevens voor het onderhouden van contacten en om onze doelen te kunnen realiseren. We verstrekken deze niet aan derde partijen en bewaren deze niet langer dan noodzakelijk. Heb je een vraag of een klacht over de verwerking van je persoonsgegevens, mail ons dan via friends4africafoundation@hotmail.com. Mochten we er in geval van een klacht niet uitkomen, dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens, 0900 – 2001201, www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Vragen

Heb je een vraag?

Disclaimer

Wij hebben deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet (meer) klopt. Wil je ons dit dan laten weten via friends4africafoundation@hotmail.com? We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste informatie op deze website en ook niet voor directe of indirecte (gevolg)schade die hieruit voortvloeit of hiermee samenhangt. De teksten en beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en alleen bedoeld om algemene informatie te verstrekken over onze organisatie. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, is het – op welke manier dan ook – niet toegestaan teksten en/of beeldmateriaal van deze website te kopiëren, op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar te maken zonder schriftelijke toestemming van Friends4Africa Foundation.

Vragen

Heb je een vraag?