We komen graag in contact

Wil je meer weten over Friends4Africa Foundation voor je ook vriend wordt of bespreken wat we samen voor kwetsbare kinderen in Zuid-Afrika kunnen betekenen? Mail je naam en telefoonnummer naar friends4africafoundation@hotmail.com en we nemen contact met je op.

Adres:

Korte Waarder 14b

2415 AS Nieuwerbrug aan den Rijn

IBAN/KvK:

IBAN NL07 RABO 0367 7135 43

BIC RABONL2U

KvK 55482139

Stuur ons een bericht

Privacy

We koesteren iedereen die Friends4Africa Foundation een warm hart toedraagt. Een zorgvuldige omgang met ieders persoonsgegevens is dan ook wel het minste wat we kunnen doen. Hierbij houden wij ons aan de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor het kunnen uitvoeren van onze werkzaamheden beschikken wij over je persoonsgegevens die je zelf via de website, donatie of mailcontact aan ons hebt verstrekt. We gebruiken deze gegevens voor het onderhouden van contacten en om onze doelen te kunnen realiseren. We verstrekken deze niet aan derde partijen en bewaren deze niet langer dan noodzakelijk. Heb je een vraag of een klacht over de verwerking van je persoonsgegevens, mail ons dan via friends4africafoundation@hotmail.com. Mochten we er in geval van een klacht niet uitkomen, dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens, 0900 – 2001201, www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Vragen

Heb je een vraag?

Disclaimer

Wij hebben deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet (meer) klopt. Wil je ons dit dan laten weten via friends4africafoundation@hotmail.com? We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste informatie op deze website en ook niet voor directe of indirecte (gevolg)schade die hieruit voortvloeit of hiermee samenhangt. De teksten en beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en alleen bedoeld om algemene informatie te verstrekken over onze organisatie. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, is het – op welke manier dan ook – niet toegestaan teksten en/of beeldmateriaal van deze website te kopiëren, op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar te maken zonder schriftelijke toestemming van Friends4Africa Foundation.

Vragen

Heb je een vraag?